...

GDPR

POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo v skladu z zakonodajo, pošteno, varno in za vas pregledno. Zavedamo se svoje odgovornosti, ker ste nam zaupali svoje osebne podatke. Zato so v nadaljevanju navedene vse ključne informacije glede obdelave podatkov, naših obveznosti in vaših pravic.

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje ETECTUM, krovstvo in kleparstvo, d.o.o.
Naslov podjetja: Brnčičeva ulica 29, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
Telefon:
041 747 779
Z vašimi osebnimi podatki ravnamo v skladu z zakonodajo, pošteno, varno in za vas pregledno. Zavedamo se svoje odgovornosti, ker ste nam zaupali svoje osebne podatke. Zato so v nadaljevanju navedene vse ključne informacije glede obdelave podatkov, naših obveznosti in vaših pravic.

NAMENI OBDELAVE PODATKOV

Osebne podatke obdelujemo za naslednje namene in skladno z eno od šestih možnih pravnih podlag (privolitev, sklepanje ali izvajanje pogodbe, zakonske obveznosti, zaščita življenjskih interesov posameznika, naloge v javnem interesu, zakoniti interesi upravljavca ali tretjih oseb) ter točno določen čas, ko je to potrebno.
Namen obdelave
Pravna podlaga za obdelavo
Rok obdelave
Povpraševanja po izdelkih in storitvah

Povpraševanja, dodatne informacije, naročila storitev
Sklenitev ali izvajanje pogodbe
celotno pogodbeno razmerje in še 10 let po zaključku

VRSTE OSEBNIH PODATKOV

Da bi vam zagotovili ugodno sklenitev in izvajanje pogodbe, obdelujemo različne vrste osebnih podatkov.
Vrsta podatkov
Vir podatkov
Podatki o stranki

Identifikacijski in kontaktni podatki, želje, zahteve, privolitve, povpraševanja, podatki o nakupih, najemih, paketih, podatki o pisnih, telefonskih ali osebnih stikih
posameznik/ca

javno dostopni viri

lastne evidence

UPORABNIKI OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke uporabljamo v naši družbi kot upravljavec in jih v določenih primerih posredujemo našim pogodbenim obdelovalcem, ki so zavezani k strogemu varstvu vseh podatkov. Če ste se odločili za sodelovanje v eni izmed naših nagradnih iger ali komunikacijski akciji, bomo za namene te nagradne igre ali akcije osebne podatke posredovali tudi izbranemu partnerju v tej nagradni igri ali akciji (dobavitelji različnega trgovskega blaga).

IZNOS PODATKOV V TRETJE DRŽAVE ALI MEDNARODNE ORGANIZACIJE

Osebni podatki se prenašajo v države izven Evropske unije vendar samo v podjetja, ki so na seznamu Privacy shield s čimer zagotavljajo ustrezno varstvo podatkov in pravic po 49. členu uredbe.

AVTOMATIZIRAN SPREJEM ODLOČITEV

Naša družba posluje celovito digitalno, vendar vse odločitve v zvezi s pogodbenimi razmerji in druge odločitve s pravnimi ali sorodnimi učinki sprejemajo naši zaposleni ob ustrezni informacijski podpori.

VAŠE PRAVICE

Ustava RS ter veljavni evropski in slovenski predpisi vam zagotavljajo vrsto pravic glede zasebnosti in varstva osebnih podatkov, med drugim še posebej naslednje:
Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu. V Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta: gp.ip@ip-rs.si).
Tea Povirk
Tea Povirk
2023-11-02
Vse kot treba
Jure Tekalec
Jure Tekalec
2023-10-28
Domen Homar
Domen Homar
2023-03-27
dusan jereb
dusan jereb
2022-09-08
Milan Horvat
Milan Horvat
2022-07-17
Rastko Kotar
Rastko Kotar
2021-11-02
Zelo profesionalno in hitro napravljena ponudba na podlagi katere so bila opravljena tudi dela za katera smo se domenili. Postavljene zunanje stene iz trimo panelov in lepo ter z občutkom do detajlov izdelani zaključki ki so pokrili vse spoje in vijake kakor tudi neravnine, ki so bile na terenu. Vidi se da imajo fantje veliko kilometrino in da so mojstri svojega poklica. Pri vseh takih delih se lahko bojiš dodatnih del, ki pa so bila tukaj vsa zajeta že v ponudbi tako da je bilo vse tako kot si lahko le želiš.
Imalum doo
Imalum doo
2021-10-05
Hasan Čizmić
Hasan Čizmić
2017-09-07
dusan peric
dusan peric
2017-06-12
Darko Lamovsek
Darko Lamovsek
2017-05-22

Želite zaščititi svoj objekt ali pa potrebujete ponudbo? 

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!
© 2024 ETECTUM d.o.o.
Built by Acenta