...

O nas

Strokovnost in kakovost po vsej Sloveniji
Smo podjetje s sedežem v Ljubljani in že vrsto let uspešno uresničujemo svojo vizijo podjetja – zagotavljanje kakovostnih storitev, konstantno pridobivanje in nadgrajevanje strokovnega znanja in širjenje naših storitev na trgu po celotni državi. V podjetju Etectum za svoje stranke nudimo kvalitetne, ugodne in strokovne storitve s področja kleparstva, krovstva in tesarstva.
Naša zaveza k obstojnosti in trajnosti
Naša strokovno podkovana in profesionalna ekipa se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami iz krovstva, tako za nas noben objekt, stanovanjski, gospodarski, poslovni, manj ali bolj zahteven, ne predstavlja težave, temveč nam je izziv, ki ga vedno opravimo v skladu z vašimi zahtevami in željami. Delo prav tako opravljamo na vseh vrstah in tipih streh ter poskrbimo, da sta obstojnost in trajnost objekta zagotovljena z njenim osnovnim elementom – streho.
Kvaliteta na vsakem koraku
Za svoje stranke izvajamo tudi raznolika kleparska dela, od montaže lovilcev vode, odtočnih cevi, žlebov, okenskih obrob, dimnikov in dimniške opreme, različnih zaščit in obrob, sistemov zračenja itd. ker stremimo h kakovosti in maksimalni življenjski dobi našega dela, za kleparska dela uporabljamo elemente, izdelane iz kakovostnih materialov: alu ali barvana pločevina, baker, nerjaveče jeklo, pocinkala ali titan-cink pločevina.
Hiter, kvaliteten in cenovno dostopen pristop
Novost v naši ponudbi so tudi tesarska dela, ki jih za to strokovno podkovana ekipa za vas izvede v najkrajšem možnem času, s kakovostnimi izdelki in cenovno ugodno ponudbo. Ponujamo in zagotavljamo vam širok nabor tesarskih del. Ta so pri samem procesu gradnje pomembna, dopolnjujejo namreč temeljno konstrukcijo in obenem vplivajo na končni izgled ter samo funkcionalnost objekta.
Želite ponudbo?

Streha nad glavo: Od krovstva do izolacije

Krovstvo
Obstojnost in trajnost objekta, zagotavlja izjemno pomemben element – streha.
Poglej več
Kleparstvo
Poleg krovstva v našem podjetju izvajamo tudi kleparska dela.
Poglej več
Tesarstvo
Izvajamo in nudimo široko paleto tesarskih storitev
Poglej več
Izolacija streh
Izdelujemo kakovostne hidroizolacijske izolacijske strehe za prijetno bivalno klimo
Poglej več

Zagotovljena kvaliteta že vrsto let

Tea Povirk
Tea Povirk
2023-11-02
Vse kot treba
Jure Tekalec
Jure Tekalec
2023-10-28
Domen Homar
Domen Homar
2023-03-27
dusan jereb
dusan jereb
2022-09-08
Milan Horvat
Milan Horvat
2022-07-17
Rastko Kotar
Rastko Kotar
2021-11-02
Zelo profesionalno in hitro napravljena ponudba na podlagi katere so bila opravljena tudi dela za katera smo se domenili. Postavljene zunanje stene iz trimo panelov in lepo ter z občutkom do detajlov izdelani zaključki ki so pokrili vse spoje in vijake kakor tudi neravnine, ki so bile na terenu. Vidi se da imajo fantje veliko kilometrino in da so mojstri svojega poklica. Pri vseh takih delih se lahko bojiš dodatnih del, ki pa so bila tukaj vsa zajeta že v ponudbi tako da je bilo vse tako kot si lahko le želiš.
Imalum doo
Imalum doo
2021-10-05
Hasan Čizmić
Hasan Čizmić
2017-09-07
dusan peric
dusan peric
2017-06-12
Darko Lamovsek
Darko Lamovsek
2017-05-22

Želite zaščititi svoj objekt ali pa potrebujete ponudbo? 

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!
© 2024 ETECTUM d.o.o.
Built by Acenta