...

Kleparstvo

Kleparstvo Etectum - nepogrešljivo za kvalitetno izvedbo strehe!
Poleg krovskih storitev v našem podjetju izvajamo tudi kleparska dela. Ne glede na zahtevnost objekta, je naše delo vedno opravljeno hitro in kakovostno, pri čemer so nam v pomoč naše dolgoletne izkušnje in strokovno znanje, ki ga neprestano izpopolnjujemo.

Umetnost oblikovanja in vzdrževanja vašega doma

Naše kleparske storitve zajemajo širok spekter različnih del:
 • montaža lovilcev vode, odtočnih cevi in žlebov,
 • izdelava in montaža kovinskih ter samostoječih dimnikov in dimniške opreme,
 • montaža zaključnih obrob,
 • montaža snegolovov,
 • montaža okenskih obrob,
 • montaža strešnih oken,
 • montaža različnih sistemov zračenja.

Kleparske storitve na različnih objektih

V podjetju Etectum se dobro zavedamo, da so kleparska dela nepogrešljiv člen pri izdelavi strehe. S kovinskimi zaključki, dodatki in obrobami poskrbimo, da streha čim bolje služi svojemu namenu, hkrati pa zagotavlja obstojnost in trajnost vsakega objekta. Do sedaj smo uspešno opravili kleparske storitve na različnih objektih:
 • privat objektih (Moravče, Ljubljana in drugod po Sloveniji),
 • kmetijsko gospodarskih objektih (Komenda),
 • poslovnih objektih (Domžale, Komenda, Pivka).
Vabimo vas, da si ogledate tudi naše reference.

Kleparska dela so nujna za celovito streho

1.

Vsaka streha vsebuje veliko elementov iz pločevine in več kot očitno je, da strešna kritina brez kleparskih del ne more opravljati svoje primarne funkcije – to je zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Še posebej kritična so mesta, kjer prihaja do stika različnih materialov, konstrukcijskih elementov in različnih naklonov.

2.

Zato je zelo pomembno, da so kleparska dela opravljena strokovno in kakovostno, saj le v tem primeru streha ne bo puščala in bo poskrbljeno za ustrezno odvajanje meteorne vode.

3.

Kleparska dela tako obsegajo vsa strešna dela, pri katerih se uporablja pločevina, torej gre za zelo širok nabor različnih del. Kleparji izdelujejo in montirajo žlebove, odtočne cevi, naredijo razne obrobe okoli dimnika ali strešnih oken, izdelajo in montirajo snegolove, prav tako pa lahko s pločevino pokrijejo ravno streho ali streho v naklonu.

Kleparstvo Etectum je nepogrešljiv člen v izdelavi obstojne strehe

Kleparske storitve v podjetju Etectum so nepogrešljiv člen pri izdelavi strehe. Zato skušamo našim strankam zagotoviti širok spekter kleparskih storitev, ki pripomorejo k daljši obstojnosti objekta. Predvsem pa je pomembno, da pri svojem delu skušamo uresničevati vizijo našega podjetja.
 • Za naša kleparska dela uporabljamo izključno najbolj kakovostne materiale kot so alu in barvna pločevina, baker, nerjaveče jeklo in pocinkana ali titan-cink pločevina.Pri tem sodelujemo izključno s preverjenimi dobavitelji, kar je najboljša garancija za kakovost in maksimalno življenjsko dobo pločevinastih elementov. Hkrati pa vam s tem zagotovimo ugodne plačilne pogoje pri nabavi materialov.
 • Kleparska dela zahtevajo veliko natančnosti.Pri izdelavi in montaži različnih kleparskih izdelkov skušamo v celoti zadovoljiti vsem željam in potrebam naročnika. Na osnovi naše natančnosti, znanja in izkušenj poizkušamo poiskati najboljšo rešitev v dani situaciji in opraviti delo kakovostno.
 • Za naše stranke izdelujemo kleparske izdelke različnih vrst.Dobro se zavedamo, da je vsaka streha zgodba zase, zato so tudi kleparski izdelki vedno izdelani po meri glede na dejansko situacijo na objektu. Poleg tega, da so kleparski izdelki izjemno uporabna stvar, pa so lahko odličen estetski dodatek
 • Naša kleparska dela so vedno izpeljana v dogovorjenih rokih.V podjetju Etectum vas bomo zagotovo prepričali s svojim znanjem in izkušnjami, prav tako pa tudi s kakovostno in hitro izvedbo, o čemer pričajo tudi številne zadovoljne stranke.
Izberite Etectum in poskrbeli boste za kakovostno streho nad glavo, ki vam bo dolgo služila. Z našim znanjem in izkušnjami bomo s skupnimi močmi izdelali streho po vaših željah. Ta bo poskrbela za varnost, trajnost in sodobno arhitekturno podobo objekta.
Tea Povirk
Tea Povirk
2023-11-02
Vse kot treba
Jure Tekalec
Jure Tekalec
2023-10-28
Domen Homar
Domen Homar
2023-03-27
dusan jereb
dusan jereb
2022-09-08
Milan Horvat
Milan Horvat
2022-07-17
Rastko Kotar
Rastko Kotar
2021-11-02
Zelo profesionalno in hitro napravljena ponudba na podlagi katere so bila opravljena tudi dela za katera smo se domenili. Postavljene zunanje stene iz trimo panelov in lepo ter z občutkom do detajlov izdelani zaključki ki so pokrili vse spoje in vijake kakor tudi neravnine, ki so bile na terenu. Vidi se da imajo fantje veliko kilometrino in da so mojstri svojega poklica. Pri vseh takih delih se lahko bojiš dodatnih del, ki pa so bila tukaj vsa zajeta že v ponudbi tako da je bilo vse tako kot si lahko le želiš.
Imalum doo
Imalum doo
2021-10-05
Hasan Čizmić
Hasan Čizmić
2017-09-07
dusan peric
dusan peric
2017-06-12
Darko Lamovsek
Darko Lamovsek
2017-05-22

Želite zaščititi svoj objekt ali pa potrebujete ponudbo? 

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!
© 2024 ETECTUM d.o.o.
Built by Acenta