...

Storitve

Krovstvo

Obstojnost in trajnost uporabe objektov, pa naj gre za stanovanjske, gospodarske ali poslovne, zagotavlja izjemno pomemben element – streha. Predstavlja namreč zaščito pred vremenskimi pojavi in poškodbami, ki jih ti lahko povzročijo. Zato je prav, da se pri načrtovanju in izvajanju krovskih del temu posveti veliko mero pozornosti in vključi strokovno znanje in izkušnje.

Pri nas vam nudimo vse to – imamo dolgoletne izkušnje in znanje, vsak nov projekt pa sprejmemo kot izziv. Za vas med drugim izvajamo:
  • izdelavo frčad
  • izdelavo konstrukcij
  • montažo strešnih panelov
  • pokrivanje strehe ter polaganje strešnikov
  • sanacijo ostrešij
  • toplotno izolacijo strehe
  • odkrivanje strehe
  • postavljanje ostrešij
  • vzdrževanje streh
  • vzdrževanje ostrešij

Kleparstvo

Poleg kakovostnih storitev na področju krovstva v našem podjetju izvajamo tudi kleparska dela. Montiramo lovilce vode, odtočne cevi, žlebove, okenske obrobe, kovinske troslojne ter samostoječe dimnike in dimniške kape, zaščite pred golobi, zaključne obrobe, snegolove, zračniške sisteme in drugo. Prav tako poskrbimo za ravne pločevinaste strehe ter vgradimo strešna okna. Pri delu uporabljamo le elemente, izdelane iz kakovostnih materialov alu pločevine, bakra, barvane pločevine, nerjavečega jekla, pocinkane pločevine in titan-cink pločevine.

Ne glede na zahtevnost projekta je naše delo vedno opravljeno kakovostno in hitro, to pa nam omogočajo dolgoletne izkušnje in strokovno znanje.

Tesarstvo

Izvajamo in nudimo široko paleto tesarskih storitev, ki vključujejo tesarska strešna dela, vse pomembnejše faze lesenih in gradbenih konstrukcij, gradnje ali adaptacije streh in ostrešij.

Kakovostno vam izdelamo in postavimo ostrešja in nadstreške. Poskrbimo za postavitev novih ostrešij, lesenih strešnih konstrukcij, lesenih konstrukcij in čopov.

Izolacija strehe

V našem podjetju se specializiramo za izolacijo streh, ki jo delimo na hidroizolacijo, ki preprečuje vdor vode in vlage, ter toplotno izolacijo, ki zagotavlja energetsko učinkovitost in udobje vašega doma skozi vse leto.

Hidroizolacija strehe

Hidroizolacija streh je ključnega pomena za ravne strehe, kjer je povečano tveganje za zadrževanje vode in vdor vlage. Ravne strehe so izpostavljene večjim vremenskim vplivom, zato je hidroizolacija nujna za preprečevanje poškodb in podaljšanje življenjske dobe strehe. Hidroizolacijski sistemi vključujejo različne materiale in tehnike, ki zagotavljajo vodotesnost in zaščito pred vremenskimi vplivi.

Termoizolacija strehe

Termoizolacija streh se uporablja predvsem pri dvokapnicah, štirikapnicah in drugih podobnih vrstah streh. Namen termoizolacije je zagotoviti energetsko učinkovitost in udobje v notranjosti objekta. S pravilno termoizolacijo se zmanjša toplotne izgube pozimi in prepreči pregrevanje poleti, kar pripomore k večji energetski učinkovitosti in nižjim stroškom ogrevanja in hlajenja.
Tea Povirk
Tea Povirk
2023-11-02
Vse kot treba
Jure Tekalec
Jure Tekalec
2023-10-28
Domen Homar
Domen Homar
2023-03-27
dusan jereb
dusan jereb
2022-09-08
Milan Horvat
Milan Horvat
2022-07-17
Rastko Kotar
Rastko Kotar
2021-11-02
Zelo profesionalno in hitro napravljena ponudba na podlagi katere so bila opravljena tudi dela za katera smo se domenili. Postavljene zunanje stene iz trimo panelov in lepo ter z občutkom do detajlov izdelani zaključki ki so pokrili vse spoje in vijake kakor tudi neravnine, ki so bile na terenu. Vidi se da imajo fantje veliko kilometrino in da so mojstri svojega poklica. Pri vseh takih delih se lahko bojiš dodatnih del, ki pa so bila tukaj vsa zajeta že v ponudbi tako da je bilo vse tako kot si lahko le želiš.
Imalum doo
Imalum doo
2021-10-05
Hasan Čizmić
Hasan Čizmić
2017-09-07
dusan peric
dusan peric
2017-06-12
Darko Lamovsek
Darko Lamovsek
2017-05-22

Želite zaščititi svoj objekt ali pa potrebujete ponudbo? 

Pošljite nam sporočilo in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času!
© 2024 ETECTUM d.o.o.
Built by Acenta